Expired

unifi – Menangi Vivo Y11 Smartphones

Deal Score0
Deal Score0

YESS korang today ada #khabarbaik lagi untuk you guys yang terlepas haritu, harini we nak giving away smartphones gempak from Vivo Y11!!!😍 It’s so senang, you guys cuma perlu reload RM20 then you akan berpeluang untuk menang gadjet letops ni!! 😱

Selain dapat cool PRIZES ni, bila you subscribe to our #BEBAS, you akan dapat free UNLIMITED DATA for 30-day ok!! 😎 Giler jackpot kan dah dapat FREE internet, dapat pulak FREE smartphones pulak tu.. 👀

Jom dapatkan #BEBAS sekarang..📢📢

For more info : https://unifi.com.my/personal/mobile/bebas

Download mobile@unifi app now!

App Store: https://apps.apple.com/my/app/mobile-unifi/id1330917377

Play Store : https://play.google.com/store/apps/details?id=my.com.unifi.mobile&hl=en

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Xtra Shopp